• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
side-banner

Lydabsorberende bomull intelligent skjæreutstyr

Den største forskjellen mellom lydabsorberende materialer og lydisolerende materialer er deres forskjellige formål.Hensikten med lydabsorberende materialer er å reflektere mindre lyd og absorbere lyd inn i materialet.Formålet med lydisolasjonsmaterialer er å lydisolere, slik at lyden på den andre siden av materialets innfallende lydkilde blir roligere.Derfor er den lydisolerende bomullen og den lydabsorberende bomullen vi vanligvis refererer til, faktisk lydabsorberende materialer.

16696172

Lydabsorberende materialer har svært gode egenskaper i applikasjoner:

① Støyreduksjon, det lydabsorberende materialet i seg selv har en veldig god absorpsjonseffekt, noe som effektivt reduserer genereringen av støy.

② Varmeisolasjon, et stort antall hull og hull i det lydabsorberende materialet kan spille en veldig god rolle i varmeisolering.

③ Støtdemping, elastisiteten til lydabsorberende bomull er veldig god, og den har en veldig god støtmotstand, som kan spille en viss rolle i støtdemping i kjøretøy, konstruksjon og andre industrier.

④Vanntett, den lydabsorberende bomullen kan dekkes med et lag vanntett belegg på overflaten, og den vanntette effekten er bedre.

Lydabsorberende bomull er mye brukt i KTV, operahus, bibliotek, gymsal og andre store bygninger med sin utmerkede lydisolering og varmeisolasjonseffekt.

60b3a6c91d434e6fb751e4b529be5638_noop

I skjæreindustrien av lydabsorberende bomull har to store problemer alltid plaget produsenter, det ene er skjærehastigheten og det andre er materialavfall.

Vi anbefaler et lydabsorberende bomullsskjæreutstyr:Datu vibrerende knivskjæremaskin.Det høyhastighets vibrerende skjærehodet og den importerte servomotoren sikrer skjærehastigheten, slik at skjærehastigheten når 1800 mm/s.Det intelligente settesystemet gjør setting mer egnet og unngår problemet med materialavfall forårsaket av manuell setting.


Innleggstid: 30. september 2022